We build virtual worlds inside the Metaverse

Wat is dit? 

The Metaverse is een geïntegreerd netwerk van 3D virtuele werelden waar mensen met elkaar communiceren en hun omgeving manipuleren met behulp van hun avatar. Het maakt real-time interacties en ervaringen mogelijk over grote afstanden, en verbindt gebruikers in alle aspecten van hun leven.

Hoewel de meest voorkomende manieren om The Metaverse te ervaren via VR en webbrowsers zijn, geloven we dat de AR-ervaring de sleutel kan zijn om het volledige potentieel te benutten.

Met AR-technologie kunnen gebruikers hun smartphone of headset gebruiken om de fysieke wereld in real-time digitaal te versterken, waardoor ze toegang hebben tot een virtuele wereld terwijl ze zich nog steeds aanwezig voelen in de echte wereld.

Op deze manier zou een AR-gericht Metaverse niet een compleet nieuwe virtuele ruimte zijn - het zou kruisen en interageren met onze echte wereld. Deze versie van The Metaverse heeft het potentieel om de manier waarop we leven te transformeren, en de echte Metaverse, dat het centrale platform van ons leven wordt, zal een versterkte fysieke wereld zijn.

Door AR te gebruiken om onze fysieke realiteit te verbeteren, kunnen we een magisch en alomtegenwoordig Metaverse creëren dat de kracht heeft om onze samenleving te revolutioneren.

Referentiecase

Metrics

Let the numbers speak for themselves!

59%

van de consumenten is enthousiast

over de overgang van hun

dagelijkse activiteiten naar de metaverse

~$5trillion

Tegen 2030, kan de waarde

van de metaverse een bereik hebben van

57%

van metaverse-bewuste bedrijven

zegt dat ze adopters zijn

*report: road to change Value creation in the metaverse by McKinsey & Company

Mogelijkheden

Producten presenteren en verkopen

Marketing and branding

XR Services

These are the technologies we utilize to build extended reality experiences