P-Laser

Bij Lifelike XR hebben we de transformatieve kracht van Virtual Reality (VR) gebruikt om een immersieve ervaring te creëren voor P-Laser, een pionier op het gebied van laserreinigingstechnologie. Ons op maat gemaakte VR-ervaring neemt potentiële klanten mee op een interactieve reis door de producten en diensten die P-Laser aanbiedt. Door laserreinigingsprocessen te simuleren in reële omgevingen zoals staalfabrieken, offshore-platforms en scheepswerven, stellen we klanten in staat de efficiëntie en effectiviteit van de geavanceerde laserreinigingsproducten van P-Laser virtueel te ervaren.

Client
P-Laser
MARKET
Consumer Electronics
P-Laser

Hoe kan VR customer engagement voor technische producten zoals laserreiniging transformeren?

P-Laser

Aanpak

Onze aanpak was geworteld in het bereiken van drie hoofddoelstellingen:

  • Hoogwaardige 3D-weergave van P-Laser-producten.
  • Simulatie van laserreiniging in een virtuele omgeving.
  • We hebben simulaties ontwikkeld voor drie verschillende soorten laserproducten (mp, lp, hp), elk ontworpen voor een specifiek doel. Deze producten zijn gebouwd in hoogwaardige 3D-modellen om zo nauwkeurig mogelijk te zijn. Naast de VR-ervaring hebben we voor elk product 3D-modelviewers gecreëerd.

Daarnaast hebben we afstandsdrempels voor de drie laseroptieken geïmplementeerd, geluidssamples toegevoegd om realistische feedback te geven.

Resultaat

De uiteindelijke VR-ervaring is een uitgebreide, interactieve en levensechte ervaring. Gebruikers konden een gesimuleerde 3D-omgeving betreden die nauw aansluit bij hun eigen omgeving, waar ze vervolgens virtuele P-Laser-producten konden bedienen om verschillende materialen te reinigen. Deze praktische ervaring gaf potentiële klanten een diepgaand inzicht in de mogelijkheden van het product, waardoor theoretische productkennis werd omgezet in praktisch inzicht.

No items found.

Behind the scenes

Live online demo

Click to discover

Live demo

Impact

What made the project succesfull?

Onze VR-experience heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop P-Laser met potentiële klanten omgaat. De mogelijkheid om het product in een gesimuleerde omgeving te ervaren heeft de belangstelling en het begrip enorm vergroot, waardoor het van onschatbare waarde is geworden op beurzen, educatieve evenementen en klanttrainingen. Door abstracte concepten om te zetten in ervaringsgericht leren hebben we niet alleen de klantbetrokkenheid verrijkt, maar ook een nieuwe maatstaf gezet voor productdemonstraties in de technologie-industrie.

Nieuws

Wie sprak over ons?